Waterbouwwerken

Aannemingsbedrijf Dorrestijn Waterbouwwerken staat voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van alle voorkomende waterbouwkundige constructies en objecten. Wij zijn waterbouwers in hart en nieren en voelen ons als geen ander thuis op het water en aan de grens tussen water en land.

 Wat waterbouwkundige projecten betreft is geen project te moeilijk voor ons.

Al vele jaren zijn wij actief op dit gebied en realiseren  we havens, bruggen, duikers, steigers, vlonders, beschoeiingen, damwanden, natuurvriendelijke oevers remmingswerken en afmeervoorzieningen, gemalen en stuwen, waterpartijen en aanlegsteigers.

Beschoeiingen, damwanden, vlonders, steigers en bruggen worden door ons vakkundig uitgevoerd. Op kleine en grote projecten. We realiseren met behulp van onze eigen vakmensen en ons eigen materieel veel verschillende groen-, grond- straat en waterwerken, beschikken over jarenlange ervaring en tonen dit met trots. Tevens kunnen wij op uw verzoek FSC ® -gecertificeerde producten leveren.

 

We beschikken over een uitgebreid en flexibel machinepark dat ook op het water kan worden ingezet.

Het drijvend materieel vergroot de inzetbaarheid en flexibiliteit.

Wij zijn onder ander zeer actief in nieuwbouwwijken en voorzien nieuwe woningen en tuinen van beschoeiingen, damwanden, vlonders en steigers.

Door met meerdere woningen de werkzaamheden te laten uitvoeren kan er efficiënter worden ingekocht waardoor de kosten aanzienlijk lager blijven.

Wij voeren deze werkzaamheden uit voor zowel particulier als zakelijke opdrachtgevers.

Opzoek naar een betrouwbare partner?

Neem contact met ons op. Dan nemen we uw wensen zo snel mogelijk met u door.