Exclusieve Houtbouw

Dorrestijn Buiteninrichting is de specialist als het gaat om houten landelijke bijgebouwen.

Of het nu gaat om veranda’s, tuinhuizen, tuinkamers, garages of schuren: we streven naar perfectie tot in details. Naast het realiseren van houten bijgebouwen kan Dorrestijn uiteraard ook kleine(re) houtbouw op maat maken, zoals carports, schuttingen en vlonders.

Doordat we alles op maat maken, kunt u het buitenverblijf helemaal naar wens samenstellen – afmeting, houtsoort, afwerkingen alle details (ramen, hang- en sluitwerk e.d.) bepaalt u zelf. Zo krijgt u een uniek buitenverblijf, ​​​​​​​dat helemaal past bij u, uw huis en uw stijl.

Duurzaam kwaliteitshout en gedegen kennis en vakmanschap zijn vanzelfsprekend, wat ons betreft.

Wilt u meer weten over onze houtbouw? Informatie over de werkwijze van Dorrestijn, onze ideeën en het kostenplaatje? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

We komen graag langs om uw situatie te bekijken en van gedachten te wisselen over de mogelijkheden.
Tijdens het gesprek zetten we uw wensen en eisen op een rij en brengen we de maten, het gewenste model en details in kaart. ​​

​​​​​Na het oriëntatiegesprek gaan we aan de slag met een gespecificeerde offerte.

Onze Kernwaarden:

  • Vakkundig advies
  • Hoge kwaliteit
  • Een eerlijke prijs
  • Eén aanspreekpunt
  • Afspraak is afspraak

 

Hoe gaan we te werk?

Na het oriëntatiegesprek gaan we aan de slag met een gespecificeerde offerte.

Nadat we deze hebben uitgebracht komen we graag bij u langs om de offerte gezamenlijk te doorspreken en om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Na het goedkeuren van de offerte volgt de productiefase. We maken technische tekeningen en bestellen de benodigde materialen zodat we in onze werkplaats alle onderdelen kunnen voorbereiden. Doordat we veel energie in de voorbereiding steken, gaat de uiteindelijke montage relatief vlot. In overleg met u maken we een exacte planning, zodat ons montageteam op de afgesproken dag(en) kan langskomen om uw project snel tot een goed einde te brengen.

Zodra het bouwwerk helemaal tot in de puntjes afgewerkt is, volgt de officiële oplevering. We lopen samen met u alle onderdelen na. Zijn er nog zaken waar u niet helemaal tevreden over bent?

Dan lossen we die gelijk of zo snel spoedig mogelijk op. Pas als u helemaal tevreden bent met uw nieuwe buitenverblijf of ander houtbouw-object, dan zijn wij dat ook! Overigens blijft ook na de oplevering gelden: een belletje en we komen langs!

Opzoek naar een betrouwbare partner?

Neem contact met ons op. Dan nemen we uw wensen zo snel mogelijk met u door.