Certificering

FSC gecertificeerd

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn begrippen die van groot belang zijn voor ons en ons werk. Dat wij voldoen aan de geldende eisen en richtlijnen tonen wij aan door ons te laten certificeren door onafhankelijke partijen. De certificaten zijn een schriftelijk bewijs van onze vakbekwaamheid.

 

 

Door producten met dit label te kopen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld.

Wij zijn een FSC gecertificeerd bedrijf hetwelk terug te vinden is op de internationale database. Wij als bedrijf staan achter duurzame bosbouw hetwelk zich houd aan strenge kwaliteitseisen.

U als particuliere klant en/of zakelijke relatie krijgt duurzaam hout hetwelk eerlijk en duurzaam gekapt is met oog op het bosbehoud en sociale en economische rechten voor de lokale bevolking en arbeiders.

Ons FSC Keurmerk is: SCS-COC-000652-AKB.

Erkend leerbedrijf

Dorrestijn is een officieel erkend leerbedrijf. Als leerbedrijf staan we garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van leerlingen. Deze erkenning is conform de kwaliteitscriteria zoals bedoeld in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Wij zijn aangesloten bij de landelijke organisatie Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Nu en in de toekomst kunnen leerbedrijven en scholen dus rekenen op ondersteuning bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

Via het Wellant College , Soma College en ROC midden Nederland ontvangen wij leerlingen die wij in de praktijk mogen opleiden. Het is de manier om personeel zelf in te werken en actuele vakkennis binnen het bedrijf te houden. Bovendien is er geen betere school dan de praktijk. En jonge talenten zien we graag komen. Zij zijn onze toekomst.

Opzoek naar een betrouwbare partner?

Neem contact met ons op. Dan nemen we uw wensen zo snel mogelijk met u door.