Collectief waterbouw

Dorrestijn Buiteninrichting houdt zich voornamelijk bezig met de aanleg en vervanging van hout en houtproducten, gericht op waterbouw waaronder o.a. beschoeiingen, damwanden, vlonders en steigers.

We ontwerpen en realiseren houtconstructies die uw woonomgeving verfraaien. De werkzaamheden worden uitgevoerd door medewerkers met een specialisatie in waterbouwkundig werk. Wij staan klaar voor onze klanten om samen de mooiste projecten af te leveren. We doen wat we beloven, met de noodzakelijke flexibiliteit!

Al vele jaren zijn wij een betrouwbare partner als het gaat om de aanleg of vervanging van waterbouwkundige constructies in nieuwe of bestaande woonwijken. Door onze goede service, scherpe prijzen en kwalitatief goed gerealiseerde projecten met oog voor detail hebben wij al vele nieuwe en bestaande woonwijken voorzien van beschoeiingen, damwanden, vlonders en steigers.

Als er met meerdere bewoners gezamenlijk akkoord wordt gegeven op de offerte kunnen wij een collectieve aanbieding maken. Van tevoren komen wij langs ter kennismaking en zullen wij uw wensen gezamenlijk doorspreken, vervolgens maken wij een gespecificeerde offerte en een kostenoverzicht waarin de kosten verdeeld zijn zodat per woning van tevoren bekend is wat het totaalbedrag is. Elke woning kan zijn eigen specifieke wensen aangeven.

Opzoek naar een betrouwbare partner?

Neem contact met ons op. Dan nemen we uw wensen zo snel mogelijk met u door.