Tuinen

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van tuinen

Wat is er fijner dan na een drukke dag huiswaarts keren om te genieten van een mooie, plezierig aangelegde tuin die helemaal aan uw eigen wensen voldoet? Of het nu een gazon is om op te spelen, prachtige borders vol bloei of een royaal terras om buiten te kunnen koken en eten: een tuin vormt een oase van rust in ieders bestaan.

Dorrestijn Buiteninrichting uit Kamerik is een betrouwbaar en ervaren bedrijf dat zowel zakelijke als particuliere buitenruimtes realiseert. Of het nou om meerdere hectares of slechts enkele vierkante meters gaat. Dorrestijn inventariseert uw wensen, zorgt voor de uitvoering van uw tuinaanleg geheel naar uw wens. Dorrestijn Buiteninrichting beschikt over een uitgebreid machinepark en heeft alle materieel in huis om iedere tuin onder handen te nemen.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bij Dorrestijn Buiteninrichting denken we graag met u mee. Nadat we uw wensen samen hebben besproken, ontvangt u van ons vrijblijvend een deskundig advies en een heldere prijsopgave gericht op uw wensen.

Ook tijdens het aanleggen en bouwen zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, met oog voor detail. Zodat u straks optimaal geniet! Maak kennis met ons bedrijf en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van moderne tuinen, exclusieve tuinen en natuurlijke tuinen. We komen graag persoonlijk langs om kennis te maken en om gezamenlijk uw tuinwensen te doorspreken.

Wij zijn gespecialiseerd in de onderstaande diensten

  • Tuinaanleg
  • Bestrating
  • Grondwerk
  • Waterbouw o.a. beschoeiingen, damwanden, vlonders, steigers, boothellingen etc.

Opzoek naar een betrouwbare partner?

Neem contact met ons op. Dan nemen we uw wensen zo snel mogelijk met u door.